Mire idáig eljutottál, biztos vagyok benne, hogy számtalan gyerekfotót és családi képet láttál már; másoktól és tőlem is.

És talán álmodoztál már saját családod fotózásáról is.

Ne álmodozz tovább, vágjunk bele!

…VAGY MARADT MÉG KÉRDÉSED?
IGYEKSZEM MINDET MEGVÁLASZOLNI.

A FOTÓZÁS ELŐTT

HOGYAN TÖRTÉNIK AZ IDŐPONTFOGLALÁS?

A weboldalon található elérhetőségeimen vagy facebookon írj üzenetet vagy hívj telefonon és minden részletet megbeszélünk.

MENNYIVEL ELŐRE ÉRDEMES IDŐPONTOT FOGLALNI?

Hogy elkerüljük a futószalagon fotózást és hogy minden egyes sorozat személyre, vagyis rátok szabott legyen, havonta csak korlátozott számú fotózást vállalok. Éppen ezért érdemes egy-másfél hónappal a tervezett fotózás előtt időpontot egyeztetni.

MI TÖRTÉNIK ESŐ ESETÉN?

Esős idő esetén sincs ok az aggodalomra; minden héten fenntartok ún. „esőnapokat”, lyukakat a naptáramban, amikorra nem tervezek be fotózást és nem is retusálok, vagyis a rossz idő miatt elmaradt fotózásokat ezeken a napokon pótoljuk.

MI TÖRTÉNIK BETEGSÉG ESETÉN?

Tudom, hogy – különösen gyerekeknél- bármikor közbejöhet betegség, de kérlek benneteket, hogy ezt időben jelezzétek! Nem csinálok gondot belőle, egyszerűen keresünk egy másik időpontot, mert az a legfontosabb, hogy mindannyian egészségesek legyetek és élvezzétek a fotózást – ez a végeredményen is látszani fog.

A FOTÓZÁSRÓL

HOGYAN KÉSZÜLJÜNK ?

Időpontegyeztetést követően részletes leírást küldök a fotózás menetéről, a szükséges előkészületekről és ha kérdésetek marad, telefonon elérhető vagyok, illetve személyesen is találkozhatunk.

HOL FOTÓZUNK?

Szentendrén és közvetlen környezetében, illetve kijelölt időpontokban Császártöltésen és környékén vállalok fotózásokat.

MIKOR FOTÓZUNK?

Naplemente előtt másfél, két órával szoktuk időzíteni a fotózásokat – ez az időpont folyamatosan változik és a helytől is függ, ezért a fotózás napja előtt pontosan megbeszéljük, hogy mikor találkozzunk.

A FOTÓZÁS UTÁN

MIKOR ÉS MILYEN FORMÁBAN KAPJUK MEG A KÉPEKET ?

Képeiteket a fotózást követően két héten belül kapjátok meg digitálisan, egy online galériából választhatjátok ki kedvenceiteket és tölthetitek le azokat.

NYOMTATOTT KÉPEKET IS KAPUNK ?

Az alap csomagok digitális képeket tartalmaznak, de az elkészült képekből nyomatok és egyéb fényképes termékek is rendelhetőek.

MENNYIRE RETUSÁLTAK A KÉPEK?

Képeiteket minden esetben korrekciózom (beállítom a színek és a világosságot), de csak a legszükségesebb mértékben retusálom.

HOGYAN ÉS MIKOR FIZETÜNK?

Időpontotokat a csomagár 10%-ának előlegként való átutalásával tudjátok biztosítani, a fennmaradó összeg pedig a képek átadásakor esedékes.

GARANCIAVÁLLALÁS

Az elkészült sorozatokra garanciát vállalok, ami azt jelenti, hogy biztos vagyok benne, hogy a Ti családotokról jó sorozatot fogok készíteni. Ha mégis elégedetlenek lennétek -ilyen még nem fordult elő-, újrafotózzuk a sorozatot vagy békében elválunk egymástól.

Most már mindent tudsz…

Nincs is más hátra, mint az időpontegyeztetés.

Ha pedig megválaszolatlan kérdésed maradt, akkor is írj nekem, kérdéseidre hamarosan válaszolok!

 

  

Ez lesz a közös utunk – lépésről-lépésre:

i

1. KÉRJ TÁJÉKOZTATÓ ANYAGOT!

 A fotózásokkal kapcsolatosan részletes információkkal látlak el.

2. ÍRJ ÜZENETET VAGY HÍVJ FEL! EGYEZTESSÜNK IDŐPONTOT!

Biztos lehetsz benne, hogy megtaláljuk a számotokra legmegfelelőbb időpontot, s esőnapot is kijelölünk.

3. FOGLALÁSOD AZ ELŐLEG ÁTUTALÁSÁVAL VÁLIK VÉGLEGESSÉ.

Ha időpontodat fixáltad, az azt jelenti, hogy a kiválasztott időpontban biztosan a rendelkezésetekre állok.

v

4. BESZÉLJÜK MEG A FOTÓZÁS RÉSZLETEIT!

Részletes tájékoztatót küldök a fotózás menetéről, a tudnivalókról, s ha kérdésed van, tedd fel bátran! 

5. IGYUNK MEG EGY KÁVÉT!

Ha szeretnéd, a fotózás előtt akár egy személyes találkozóra is sor kerülhet, hogy a fotózáson immár ismerősökként üdvözöljük egymást. Vendégeim vagytok egy teára/kávéra.

6. ÉLVEZZÉTEK A FOTÓZÁST!

A fotózáson nincs más dolgotok, mint jól érezni magatokat. Ebben egy kis házi süti sokat szokott segíteni.

7. VÁLASSZÁTOK KI KEDVENC KÉPEITEKET!

Családi képeiteket egy online galériába töltöm fel, ahonnan kényelmesen, otthonotokból válogathatjátok ki a nektek legjobban tetszőeket. 

8. TÖLTSD LE A FOTÓKAT ÉS DÍSZÍTSD FEL OTTHONODAT!

Az elkészült fotókból különböző stílusú nyomatok rendelhetőek. Akaszd fel a falra őket, dőlj hátra és gyönyörködj! 

Pin It on Pinterest