A múltkor mutattam egy ködös Duna parti képet egy kiskutyáról és a gazdájáról.

Most mutatok még néhányat, mindegyik róluk készült a múlt heti ködben. Nem ismerem őket, de egy tavaszi projekt részeként kora reggel nyakamba veszem a várost, figyelem a fényeket, várom a ködöt vagy felhőket és vadidegen emberek nyomába eredek, néha futok is utánuk észrevétlenül. Légy résen és figyelj, lehet, valamelyik képen Te is rajta vagy. 😉

Ez a sorozat azért volt érdekes, mert kivételesen elkértem a gazdi telefonszámát, hogy átküldhessem neki a képeket; gondoltam, ködös-kutyás képe biztosan kevés van otthon. (Nekem is.) Ahogy elkészültek a fotók, egyet ugye kitettem a facebook oldalamra. Ezt:

Ma beköszöntött az ősz. Úgy igazán. Az az igazi, befelé fordulós…….Szép novemberi napokat nektek!

Közzétette: AngeliT.Petra fotó – 2017. november 13., hétfő

Majd -ahogy ígértem,- Katának is átküldtem e-mailben a képeket, aki addigra már találkozott ezzel a fotóval… A kép ugyanis időközben kikerült a szentendreofficial instagram oldalára https://www.instagram.com/szentendreofficial/ , amit a barátnője meglátott, felismerte a kiskutyát (!!!) és rákérdezett, hogy vajon ők vannak-e a képen.

Szóval jót mosolyogtam, hogy mennyire kicsi a világ (a közösségi háló pedig valóban mindent behálóz…) és azért is, mert nem gondoltam volna, hogy a képeim felismerhetetlennek szánt ici-pici ember- és állatalakjai ennyire könnyen felismerhetőek.

S végül mutatom a sorozat többi képét, legyen szép napotok, akármilyen borongós is odakinn…

Pin It on Pinterest