ÉS MÉG NÉHÁNY INDOK, HOGY IDÉN NE HALASZD TÉLRE A CSALÁDFOTÓZÁST!

40 fok árnyékban, szikrázó napsütés…ugyan már, ki gondol ilyenkor a karácsonyra? Kevesen vagyunk, annál többen ki is nevetnek érte 🙂 de meglátod, hogy hamarosan kuncogás helyett majd irigyelni fognak… Akkor, amikor eljön december vége és vele együtt a homlokra csapkodás és kétségbeesett kapkodás ideje – és amikor neked már szépen becsomagolva sorakoznak majd a fényképes ajándékaid…

kislány, tél, havazás, családfotó, szentendre

Szóval ez az egyik ok, amiért érdemes NYÁR VÉGÉRE VAGY A VÉNASSZONYOK NYARÁRA IDŐZÍTENI AZ IDEI CSALÁDFOTÓZÁST. De nem csak ezért, hanem mert:

  • …így nem csak a karácsonyi ajándékokat tudhatod le könnyedén, hanem más alkalomra, szülinapra, névnapra is készíthetsz személyre szóló meglepetést. És nem ám csak a nagyinak, hanem akár a gyerekeknek, sőt, még apának is! És felejtsd el végre a régimódi, unalmas ajándékokat! (Hamarosan mutatok pár ajándékötletet.)
  • …még sokáig nem szorultok a stúdió négy fala közé, míg decemberben a legtöbb fotós már csakis ott fog elvállalni titeket. Most, amíg jó az idő, a legkülönbözőbb helyszínek közül választhattok, csak győzzetek válogatni!
    …amíg jó az idő, egészen kevés ruha is elég egy jó családi sorozathoz, így könnyedén, kisebb büdzséből is össze tudtok öltözni – még akkor is, ha új ruhákban gondolkodsz. (Ami ugye nem is feltétlenül szükséges.) Látod, milyen kevés ruha elég egy jó képhez? 😉
kislány és kisfiú, yerekek, erdő, szabadtéri fotózás, családfotó
  • …nyár végén, nyaralás után mutatod a legjobb arcodat, kisimult, napbarnított vagy és a bikiniszezonra végre elérted a vágyott álom alakot is…Na jó, a kipihentség és a jó alak relatív, de az biztos, hogy télen nagyobb eséllyel szalad fel pár kiló és az is, hogy olyankor kevésbé vagytok napbarnítottak.
családfotózás, család, szabad, természet, szentendre
  • …augusztusban még hosszúak a nappalok, ezért elég, ha este 7 óra felé találkozunk. Magyarán munka után még bőven belefér akár egy 2 órás fotózás is – míg ehhez ősszel már hamarabb el kell jönni a munkahelyedről. Nem mindegy!
  • Kisgyerekeseknek jó hír: a vénasszonyok nyara közeledtével egyre korábban megy le a nap, mind hamarabb végzünk a fotózással, vagyis napról-napra kevésbé lógunk bele a kicsik esti rituáléjába, alvásidejébe. Szóval most már azt is tudjuk, hogy a vénasszonyok nyara egyáltalán nem a vénasszonyoké, hanem inkább az indiánoké a pici babáké!
baba, anyuka, gyerekfotó, szentendre, természet
  • …és végül azért sem érdemes halogatni, mert rajtad kívül sokan halogatnak ám 😉 ! Ahogy beköszönt az ősz, egyre többen szeretnétek családi képeket, a hideg idő közeledtével viszont egyre kevesebb esténk van, ami tökéletesen alkalmas a fotózásra. Egyszóval hajrá, használjuk ki a jó időt!

Pin It on Pinterest